23:39 uur 11-05-2023

PayRetailers stelt Jonathan Wilson aan als Chief Risk Officer

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– PayRetailers, de toonaangevende leverancier van alles-in-één betalingstechnologie van LATAM, heeft Jonathan Wilson aangesteld als nieuwe Chief Risk Officer (CRO). Met deze benoeming zet PayRetailers weer een stap voorwaarts in haar missie om haar groeiende klantenbestand veilige en betrouwbare betalingsoplossingen te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230508005030/nl/

Jonathan Wilson, Chief Risk Officer at PayRetailers (Photo: PayRetailers)

Jonathan Wilson, Chief Risk Officer at PayRetailers (Photo: PayRetailers)

Als CRO zal Wilson verantwoordelijk zijn voor het toezicht op het operationele en kredietrisico van het bedrijf, evenals op de risicobeheerstrategie.

Een zwaargewicht op het gebied van risicobeheer

Jonathan Wilson kan bogen op toonaangevende ervaring in het verminderen van risicoblootstelling en het verbeteren van beveiligingsprofielen voor geavanceerde wereldwijde betalingsorganisaties. Hij was meer dan tien jaar hoofd Risk voor de Digital Wallets-divisie bij PaySafe, waar hij de leiding had over risicobeheer en gegevensanalyse, en een controlekader en antifraude- en antiwitwaspraktijken implementeerde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr