18:51 uur 02-08-2023

De kansen van E-Learning op de Latijns-Amerikaanse markt: Inzichten van de directeur Global Partnerships bij PayRetailers

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– De e-learning-industrie in Latijns-Amerika is in volle opmars, dankzij de toegenomen internettoegang en het gebruik van mobiele apparaten. Digitale betalingen spelen een cruciale rol in deze ontwikkeling omdat ze zorgen voor veiligheid en de expansie naar nieuwe markten mogelijk maken. We interviewden Fiorella Lezama, directeur Global Partnerships bij PayRetailers, om van haar te vernemen hoe e-learningbedrijven in opkomende Latijns-Amerikaanse markten zich kunnen ontwikkelen met betaaloplossingen die op de lokale behoeften zijn gericht.

De Latijns-Amerikaanse markt voor e-learning is gestaag gegroeid, met een overwegend jonge en digitaal vaardige bevolking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr