18:38 uur 22-08-2023

PayRetailers gaan indruk maken op SBC Summit, iFX EXPO en SiGMA Europe

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– In de eerste helft van 2023 was PayRetailers actief betrokken bij wereldwijde evenementen op het gebied van fintech en financiële dienstverlening, waarbij waardevolle verbindingen werden gelegd die bedrijven in verschillende sectoren in staat stellen naadloos en veilig te opereren in Latijns-Amerika.

Met een voortdurende inzet om het digitale betalingsecosysteem in Latijns-Amerika te versterken, heeft PayRetailers zijn pad uitgestippeld voor de rest van 2023. Het doel is om uit te breiden naar nieuwe markten en op maat gemaakte betalingsoplossingen aan te bieden aan diverse bedrijven door middel van continue API-verbeteringen.

PayRetailers, met hoofdkantoor in Barcelona, zal zijn Europese traject beginnen op de SBC Summit Barcelona 2023, die van 19 t/m 21 september wordt gehouden in de Fira Montjuic.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr