12:36 uur 06-11-2023

PayRetailers kondigt Daniel Moretto aan als nieuwe Country Manager in Brazilië

SÃO PAULO, Brazilië–(BUSINESS WIRE)– PayRetailers, leider op gebied van betalingsverwerking in Latijns-Amerika, doet een strategische zet om haar aanwezigheid op de Braziliaanse markt te verbeteren met de officiële aankondiging van Daniel Moretto als kaar nieuwe Country Manager voor Brazilië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231105494460/nl/

Daniel Moretto - Country Manager for Brazil at PayRetailers

Daniel Moretto – Country Manager for Brazil at PayRetailers

Daniel startte in zijn nieuwe functie op 23 oktober 2023, en kan prat gaan op een voortreffelijke trackrecord van toonaangevende internationale organisaties in Brazilië en heel Latijns-Amerika.

Internationale ervaring en leiderschap

Met een MBA behaald bij de Fundação Getúlio Vargas, betekent Daniel Moretto ook meer dan twee decennia bewezen ervaring in het bevorderen van de groei van internationale organisaties. Tijdens zijn carrière was hij in de hele regio actief, en werkte hij onder andere in Brazilië en Costa Rica.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr