23:13 uur 11-04-2023

De opleving van ‘e-commerce’ in LatAm: hoe een markt van 307 miljard dollar te bereiken

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– In Latijns-Amerika blijft een exponentiële groei waarneembaar in de e-commercesector. PayRetailers beheert betalingen in deze enorm verschillende economieën. De groei van e-commerce in Latijns-Amerika bedraagt jaarlijks tientallen miljarden dollars. Volgens de analyse van Statista, zoals gerapporteerd door PayRetailers, genereerde de regio in 2022 $ 139 miljard aan e-commerce-retail. Tot 2027 zal in de sector naar verwachting niet minder dan $ 307 miljard dollar per jaar verhandeld worden, meer dan het dubbele van het huidige cijfer in slechts vijf jaar tijd.

Lees de volledige analyse. Van EC Brands

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr