19:28 uur 03-10-2023

Saudi Fund for Development tekent twee overeenkomsten voor ontwikkelingsleningen om sociale infrastructuur op de Seychellen te verbeteren

VICTORIA, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– De CEO van het Saudi Fund for Development (SFD), Z.E. Sultan Al-Marshad heeft twee nieuwe ontwikkelingsleningsovereenkomsten ondertekend met de minister van Financiën, Nationale Planning en Handel van de Republiek der Seychellen, Hon. Naadir Hassan. Hiermee wordt door het SFD $ 25 miljoen dollar bijgedragen aan de financiering van het ‘Social Housing Project’ en het ‘Reconstruction of La Digue School Project’.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231003050213/nl/

SFD CEO, H.E. Sultan Al-Marshad, signed two new development loan agreements with the Minister of Finance, National Planning and Trade of the Republic of Seychelles, Hon. Naadir Hassan (Photo: AETOSWire)

SFD CEO, H.E. Sultan Al-Marshad, signed two new development loan agreements with the Minister of Finance, National Planning and Trade of the Republic of Seychelles, Hon. Naadir Hassan (Photo: AETOSWire)

Bij de ondertekeningsceremonie waren aanwezig de minister van Onderwijs van de Seychellen, Hon. Justin Valentin en de CEO van de Seychelles Infrastructure Agency, dhr. Jitesh Sha, samen met andere functionarissen van beide kanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nawaf Alojrush

alojrush@sep.gov.sa

Check out our twitter: @NewsNovumpr