16:14 uur 15-09-2023

Kindeva Drug Delivery benoemt Brian Schubmehl tot Chief Human Resources Officer

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een vooraanstaande wereldwijde contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO) voor geneesmiddelentoediening, kondigde aan dat Brian Schubmehl heeft zich bij het bedrijf gevoegd als Chief Human Resources Officer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230915833654/nl/

Brian Schubmehl joins Kindeva Drug Delivery as Chief Human Resources Officer. (Photo: Business Wire)

Brian Schubmehl joins Kindeva Drug Delivery as Chief Human Resources Officer. (Photo: Business Wire)

Schubmehl brengt meer dan twintig jaar ervaring senior wereldwijd leiderschap met zich mee op diverse gebieden, waaronder private equity, start-ups en beursgenoteerde organisaties. Voordat hij bij Kindeva kwam, was Brian Vice President, Global Human Resources bij Curia, waar onder zijn leiding het aantal medewerkers groeide van 1.500 naar 3.700 en hij belangrijke strategieën ontwikkelde die het succes van de organisatie mogelijk maakten. Eerder in zijn carrière was hij Director Global Human Resources bij Whirlpool Corporation, waar hij zorgde voor soepele overnametransformaties, kritieke overgangen beheerde en organisatorische groei ondersteunde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr