20:20 uur 11-09-2023

Vooraanstaande leveranciers van streamingtechnologie slaan de handen in elkaar om pre-integratie van streaming-workflow met Managed Services van Edgio te bieden

Partnerschap biedt een antwoord voor de toenemende behoefte om complexe mediaworkflows te vereenvoudigen en te beheren

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Samen met de vooraanstaande streamingtechnologieproviders Accedo, Bitmovin, Grabyo en Vimond, kondigde Edgio vandaag een strategisch partnerschap aan om een antwoord te bieden voor een groeiende behoefte die media en entertainment het hoofd moeten bieden wanneer men OTT-video moet leveren: het vermogen om snel een streamingecosysteem samen te stellen en te beheren, dat kwaliteitsvolle lineaire, live of on-demand video levert en tegelijk de kosten beperkt en de efficiëntie verbetert. Edgio voert deze alliantie aan als provider van Managed Services, en werkt met bedrijven om technologieën naadloos te integreren in de hele context van streamingtechnologie, van contentproductie, personalisering en verdeling tot gebruikerservaring en monetisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sally Winship Comollo, Edgio

swinship-comollo@edg.io
+1 781-366-5590

Bleuenn Le Goffic, Accedo

bleuenn.legoffic@accedo.tv

Zoe Mumba, Bitmovin

zoe.mumba@bitmovin.com

Scott Lunn, Grabyo

scott@grabyo.com

Fredrik Gunnestad, CEO, Vimond Media Solutions

fredrik@vimond.com / LinkedIn

Check out our twitter: @NewsNovumpr