17:27 uur 11-07-2023

Kindeva Drug Delivery, Chiesi Group en H&T Presspart kondigen een strategisch partnerschap aan voor de productie van Dose Counter Technology

WOODBURY, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery, een wereldleider op het gebied van diensten en technologie voor de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen op contractbasis, en H&T Presspart (een divisie van de Heitkamp & Thumann Group), een marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van systemen voor het toedienen van geneesmiddelen aan de luchtwegen, werken samen met Chiesi Group, een internationale, onderzoeksgerichte biofarmaceutische en gezondheidszorggroep, voor de installatie van een productielijn voor doseertellers (DC) en dosisindicatoren (DI). Door de specifieke expertise van elke partner te combineren, zal H&T Presspart onder licentie doseertellers van Kindeva Drug Delivery voor Chiesi Group produceren, voor hun pMDI-portfolio (inhalatoren met dosering onder druk).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kindeva Drug Delivery
Lindsey Langemeier

Senior manager public relations

lindsey@scorrmarketing.com

Chiesi Group
Alessio Pappagallo

Manager Persafdeling

a.pappagallo@chiesi.com

H&T Presspart
Inga Meyer

Directeur strategie en marketing

Inga.meyer@presspart.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr