16:41 uur 06-07-2023

Edgio and Vermantia Partner om op maat gemaakte live streaming-evenementen te leveren in heel EMEA

Edgio’s Uplynk Streaming-oplossing om de levering van live-evenementen door Vermantia aanzienlijk te vereenvoudigen

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio, Inc. (Nasdaq: EGIO), een voorkeursplatform voor snelheid, veiligheid en eenvoud aan de edge, heeft vandaag een reseller-partnerschap aangekondigd met Vermantia, een wereldwijde aanbieder van omni-channel contentoplossingen voor gaming- en gokoperators over de hele wereld. De samenwerking ondersteunt de op maat gemaakte, end-to-end streamingoplossingen van Vermantia voor live racen, sportevenementen, virtuele sporten en rekenspellen.

Als onderdeel van de samenwerking zal Vermantia de Uplynk-oplossing van Edgio gebruiken in zijn kanaalproductie om de levering van live-evenementen, uitzending/OTT en gratis advertentie-ondersteunde TV (FAST)-syndicatie aanzienlijk te vereenvoudigen, waardoor klanten hun bereik kunnen vergroten en tegelijkertijd hun middelen kunnen optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Sally Winship Comollo

swinship-comollo@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr