13:47 uur 28-06-2023

KIWI lanceert keramische spoel voor eenmalig gebruik KIWI GO met FEELM Max-technologie

VERONA, Italië–(BUSINESS WIRE)– KIWI, een Italiaanse marktleider in vapentechnologie, kondigt met trots de lancering aan van KIWI GO in Italië, met FEELM Max, ‘s werelds eerste wegwerpoplossing met keramische spoelen. KIWI GO weerspiegelt een revolutionaire stap in vapentechnologie, waarbij vorderingen worden omarmd die de vapenervaring naar een hoger niveau tillen en KIWI’s toewijding aan gebruikersgerichte innovatie verder bevestigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230628556012/nl/

KIWI GO’s evolutie in de vapenindustrie

KIWI GO, met FEELM Max in 2022, ‘s werelds eerste wegwerpoplossing met keramische spoelen, vertegenwoordigt een baanbrekende vooruitgang in vapentechnologie. Dit revolutionaire product demonstreert KIWI’s toewijding aan gebruikersgerichte innovatie, waardoor de dampervaring naar nieuwe hoogten wordt getild.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Ruiqi Wang

Ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr