21:21 uur 04-07-2023

Meer dan 6000 trekjes, Power Alpha bevrijdt je van het gedoe van opladen

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– SMOORE heeft een enorme groei doorgemaakt met zijn baanbrekende Power Alpha-oplossing. Dit is een oplaadvrije oplossing die meer dan 6.000 trekjes biedt en daardoor een ‘handigere vaping-ervaring’ creëert. Power Alpha bevat een assortiment van geavanceerde technologieën en pakt de vervelende problemen van wegwerpgebruikers aan door een oplossing te vinden voor de korte levensduur van de batterij en het gedoe van opladen.

De high-density batterij van Power Alpha, gemaakt met geavanceerde materialen voor zowel de positieve als de negatieve elektroden, bereikt een grotere batterijcapaciteit van 2000 mAh met hetzelfde formaat. Dit is een belangrijke upgrade ten opzichte van de typische 950 mAh-batterijen in apparaten met 3000 trekjes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr