18:56 uur 14-09-2023

FEELM en OS Vape maken een gezamenlijk debuut in Dortmund en zetten een nieuwe standaard van meer dan 800 pufjes op de Duitse wegwerpmarkt.

DORTMUND, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Op de gerenommeerde beurs InterTabac 2023, die van 14 tot en met 16 september werd gehouden, onthulde FEELM, wereldwijd marktleider op het gebied van gesloten systeemoplossingen, zijn nieuwste innovatie OS Vape in samenwerking met OS. Het is de eerste keer dat FEELM samen met zijn lokale partner exposeert.

Sinds de oprichting in 1978 is InterTabac erkend als ‘s werelds belangrijkste handelsbeurs voor tabaksproducten en rookaccessoires. Deze gerenommeerde bijeenkomst biedt professionals uit de branche een platform voor interactie met vertegenwoordigers van topniveau uit de retail, productie- en dienstensector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

E-mail: Ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr