18:17 uur 20-09-2023

FEELM en Aroma King zetten hun Europese expansie voort met trendsettende innovaties

DORTMUND, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Aroma King, een toonaangevend gerenommeerd vape-merk uit Polen, heeft zijn nieuwste wegwerpproduct onthuld: de Cosmic Max, waarmee het zijn aanwezigheid in Europa verder uitbreidt.

Sinds 2020 heeft Aroma King snel zijn stempel gedrukt op de Europese vape-scene. Het product, de Cosmic Max, heeft grip gekregen op de Europese markten, waaronder Spanje, Frankrijk, België en Oostenrijk. Het andere vlaggenschipproduct van het merk, de Cosmic Box, is gereed voor de komende release in Duitsland, Spanje en Italië.

De baanbrekende Cosmic Max integreert FEELM Max, de eerste wegwerptechnologie met keramische spoel ter wereld. Het onderscheidt zich door meer dan 800 trekjes te leveren met 2 ml e-vloeistof, terwijl de meeste wegwerpproducten op de markt slechts 600 trekjes aanbieden, waardoor een nieuwe industriestandaard in TPD-regio’s wordt gecreëerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Manager: Ruiqi Wang

Tel./WhatsApp: +44 7502009458

E-mail: ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr