13:17 uur 09-10-2023

HEXA herbevestigt zich als nr.1-categorie van België en transformeert de Europese markt voor wegwerpproducten met FEELM Max

DORTMUND, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– HEXA, België’s vooraanstaande vape-merk, stelde een aantal producten voor tijdens de InterTabac 2023, waar hun pod-systemen en wegwerpproducten werden gedemonstreerd.

Sinds het bedrijf de nr.1-positie op de Belgische markt wist te veroveren in beide belangrijke categorieën van pod-systeem- en wegwerpproducten, wist HEXA snel haar producten naar de ruimere Europese markt uit te breiden. Nu wegwerpproducten op de Europese markt steeds populairder worden, heeft HEXA haar HEXA Go gecreëerd, nu verkrijgbaar in België, Duitsland, Nederland en Estland.

FEELM, wereldleider op gebied van gesloten vapesysteemoplossingen, is de technologieleverancier van HEXA’s pod- en wegwerpproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

E-mail: Ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr