17:04 uur 18-10-2023

Het ‘Palace Lantern’-ontwerp van FEELM Max voor de bescherming van het milieu wint opnieuw een internationale prijs: de CMF Design Award

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Onlangs werd het ‘Palace Lantern’-ontwerp van de FEELM voor een product voor eenmalig gebruik uitgeroepen tot winnaar van de internationale CMF Design Awards.

De internationale CMF DESIGN AWARD is ‘s werelds eerste onderscheiding waarbij wordt gekeken naar kleur, materiaal, vakmanschap en afwerking (CMF). Deze prijs promoot de ideeën achter CMF-ontwerp en omvat de innovatieve waarde, sociale waarde, humanitaire waarde en commerciële waarde van CMF-ontwerp.

FEELM’s bekroonde werk ‘Palace Lantern’ is onderdeel van FEELM Max en borduurt voort op het milieuvriendelijke concept van ‘product als verpakking’ van FEELM Max. Bij deze producten wordt voornamelijk gebruikgemaakt van hernieuwbaar papiermateriaal voor de omhulling en diverse gerecyclede en biologische materialen voor de interne structurele onderdelen, ter vervanging van kunststof materialen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

E-mail: Ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr