11:28 uur 01-06-2023

Overtuigend over de hele linie: LR Health & Beauty ontvangt opnieuw een prijs voor innovatief schoonheidsproduct

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het is ongeveer vier maanden geleden dat het topproduct “LR Zeitgard Pro Cosmetic Device” werd erkend voor zijn uitstekende ontwerp. Nu heeft een andere onderscheiding in de categorie “Bad en Wellness” de aanbieders van gezondheids- en schoonheidsproducten een vrolijke stemming bezorgd: Zeitgard Pro mag nu een extra “speciale vermelding” van de German Innovation Award 2023 in ontvangst nemen – en bewijst daarmee zijn vermogen om zich te onderscheiden als cosmetisch apparaat voor thuisgebruik met een uitzonderlijk gebruikersgericht ontwerp en meerwaarde.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005580/nl/

LR Health & Beauty receives the German Innovation Award for the Zeitgard Pro. (Graphic: Business Wire)

LR Health & Beauty receives the German Innovation Award for the Zeitgard Pro. (Graphic: Business Wire)

“Deze hernieuwde erkenning bewijst dat we er met Zeitgard Pro in geslaagd zijn de schoonheidsindustrie gedeeltelijk te revolutioneren”, aldus Dr. Andreas Laabs, CEO van LR Health & Beauty. “Ik ben verheugd dat de gerenommeerde jury de gebruiksvriendelijkheid en de algehele hoge kwaliteit van onze ‘Allrounders’ heeft erkend.”

Zeitgard Pro combineert vier verschillende toepassingsfuncties, die zorgen voor een professionele gezichtsreiniging, een intensieve detoxbehandeling, zichtbare rimpelvermindering en een stevigere huid en egalere teint. In combinatie met basisverzorgingsproducten die op de leeftijd en de huidverzorgingsbehoeften van de gebruiker zijn afgestemd, zorgt het innovatieve apparaat voor een tijdloos mooie huid. Een studie van Institute Dermatest bevestigt: De Face Smoothing Tool vermindert rimpeldiepte tot wel 69% na vier weken gebruik.*

“De prijs met de onderscheiding ‘Speciale vermelding’ is het resultaat van een geëngageerd team van specialisten, die hard hebben gewerkt om onze Zeitgard Pro te maken tot wat het nu is – een echt eersteklas product”, legt Laabs uit, terwijl hij vooral alle verantwoordelijke LR medewerkers bedankt. “Door deze grote betrokkenheid hebben wij als onderneming nieuwe normen kunnen stellen.”

*Wetenschappelijke studie, uitgevoerd door het Institute Dermatest GmbH in 2022, Aantal proefpersonen: 20

De German Innovation Award bekroont jaarlijks producten, technologieën en diensten die zich onderscheiden door nieuwe, innovatieve eigenschappen. Dit vraagt om een beoordeling door een jury bestaande uit onafhankelijke deskundigen op het gebied van technologie, digitalisering, wetenschap en instellingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Tel: 02382 7813 106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr