00:16 uur 08-02-2023

LR Health & Beauty ontvangt German Design Award 2023

LR Zeitgard Pro Cosmetic Device verrukt de jury in de competitie ‘Excellent Product Design’

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Afgelopen vrijdag nam LR Health & Beauty de German Design Award 2023 in de categorie ‘Bath and Wellness’ in ontvangst voor zijn ‘Zeitgard Pro Cosmetic Device’, dat in september 2022 werd gelanceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005727/nl/

Andreas Laabs (CEO LR Health & Beauty), Uta Landt (Vice President Marketing), Thomas Heursen (General Manager Global Partner Relations) and the entire LR Team rejoice. LR Health & Beauty accepted the German Design Award 2023 for its Zeitgard Pro Cosmetic Device. (Photo: Sabrina Zeuge)

Andreas Laabs (CEO LR Health & Beauty), Uta Landt (Vice President Marketing), Thomas Heursen (General Manager Global Partner Relations) and the entire LR Team rejoice. LR Health & Beauty accepted the German Design Award 2023 for its Zeitgard Pro Cosmetic Device. (Photo: Sabrina Zeuge)

In december had het Zeitgard Pro Cosmetic Device van LR al de German Design Award gewonnen in de competitie ‘Excellent Product Design’. Op 3 februari nam het schoonheids- en gezondheidsproductenbedrijf, gevestigd in Ahlen / Westfalen, de prijs in ontvangst tijdens de officiële prijsuitreiking georganiseerd door de Duitse Design Council.

Als cosmetisch apparaat voor thuisgebruik combineert de Zeitgard Pro vier verschillende toepassingsfuncties die zorgen voor een professionele gezichtsreiniging, intensieve detox-exfoliatie, zichtbare rimpelvermindering en een stevigere en egalere teint. Bij gebruik in combinatie met basisverzorgingsproducten die zijn ontworpen voor de leeftijd en huidverzorgingsbehoeften van de gebruiker, zorgt het innovatieve apparaat voor een tijdloos mooie huid. De jury was onder de indruk van het moderne en tijdloze design, de ergonomische handgreep en het inductieve oplaadstation van het product.

“Het feit dat de Zeitgard Pro nu ook de German Design Award heeft ontvangen, vervult het hele LR-team en mij met bijzondere trots,” aldus CEO Andreas Laabs. Hij is verheugd dat de introductie van de nieuwe Zeitgard Pro de meest succesvolle productlancering was in de bedrijfsgeschiedenis van LR Health & Beauty.

LR Group

Onder het motto ‘More quality for your life’ produceert en verkoopt de LR Group met het hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen verschillende gezondheids- en schoonheidsproducten in ongeveer 28 landen. Als modern sociaal verkoopplatform combineert het bedrijf persoonlijke uitwisseling in zijn gemeenschap met efficiënte, digitale oplossingen.

Het doel van LR is om het welzijn en de gezondheid van mensen te verbeteren met zijn portfolio – bestaande uit voedingssupplementen en persoonlijke verzorging, waarbij gezondheid bijna 65% en schoonheid 35% van onze omzet vertegenwoordigen. Daarom ontwikkelt het bedrijf continu nieuwe producten – vanuit de kracht van de natuur in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Tel.: 02382 7813 106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr