19:55 uur 04-10-2022

LR Health & Beauty betreedt een nieuw schoonheidstijdperk

De specialist voor gezondheids- en schoonheidsproducten introduceert een productinnovatie

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Met de lancering van haar nieuwe product bewijst LR Health & Beauty opnieuw haar innovatieve kracht. De verkoop van het ZEITGARD PRO COSMETIC DEVICE met zijn baanbrekende technologie is al begonnen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005600/nl/

With the launch of the new ZEITGARD PRO COSMETIC DEVICE, LR Health & Beauty once again proves its innovative strength. (Photo: Business Wire)

With the launch of the new ZEITGARD PRO COSMETIC DEVICE, LR Health & Beauty once again proves its innovative strength. (Photo: Business Wire)

Als cosmetisch apparaat voor thuisgebruik met verwisselbare schoonheidstools, combineert het nieuwe product vier verzorgingsroutines: het maakt gezichtsreiniging tot in de diepe poriën en intense peeling mogelijk, het werkt als een anti-aging booster en het verstevigt de lichaamshuid. Bij gebruik in combinatie met basisverzorgingsproducten die geschikt zijn voor uw leeftijd en huidverzorgingsbehoeften, zorgt de ZEITGARD PRO voor een tijdloos mooie huid.

“Met trots introduceren we de nieuwe ZEITGARD PRO, een echt hightech product dat de dagelijkse schoonheidsroutines van onze klanten aanzienlijk verbetert. Het hele LR-team en ik hebben zoveel vertrouwen in onze innovatie dat we zelfs een patentaanvraag hebben ingediend voor de ZEITGARD PRO in Duitsland,” stelt CEO Dr. Andreas Laabs enthousiast.

Tijdens de ontwikkeling van de ZEITGARD PRO heeft LR samengewerkt met Dr. med. Gerrit Schlippe. De specialist voor dermatologie en venereologie bevestigt de innovatieve kracht van het nieuwe product: “Het apparaat is een echte alleskunner en kan je de resultaten van een schoonheidssalon geven.” Dit komt deels door de ultrasone trillingen. Enerzijds helpen ze de anti-aging actieve ingrediënten van de verzorgingsproducten veel sneller en dieper in het huidweefsel te krijgen. “Anderzijds werken ze als een micromassage, waardoor de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd,” legt Schlippe uit, die al 25 jaar in cosmetica-onderzoek werkt.

De hierboven beschreven effecten werden in 2022 bevestigd in een uitgebreide studie met ruim 60 deelnemers door het onafhankelijke testinstituut Dermatest. Het onderzoek kon bijvoorbeeld aantonen dat de diepte van rimpels tot 70 procent was verminderd na vier weken dagelijks gebruik van de Face Smoothing Tool – een zichtbaar effect. Na acht weken gebruik van de Body Skincare Tool was de huiddichtheid voelbaar toegenomen tot wel 41 procent.

LR Group

Onder het motto ‘More quality for your life’ produceert en verkoopt de LR Group met hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen verschillende gezondheids- en schoonheidsproducten in 28 landen. Als modern sociaal verkoopplatform combineert het bedrijf persoonlijke uitwisseling in de gemeenschap met efficiënte, digitale oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Kruppstrasse 55

59227 Ahlen, Duitsland

Tel.: +49 2382 7813 106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr