21:19 uur 01-02-2022

LR Health & Beauty presenteert nieuw fitnessmerk

Bedrijf betreedt sportsegment en haalt Dr. med. Matthias Manke als sterke partner binnen

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Begin 2022 lanceert LR Health & Beauty, met hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen (Duitsland), zijn nieuwe fitnessmerk LR:GO. Het omvat zowel producten als een holistisch coachingspakket met trainingsvideo’s, dieetplannen en tips van experts. Met het nieuwe assortiment wil het bedrijf mensen actiever en fitter maken. LR maakt ook gebruik van de expertise van Dr. med. Matthias Manke, die als specialist in orthopedie en traumachirurgie al voor atletiekatleten in het Olympisch trainingscentrum van Bochum-Wattenscheid heeft gezorgd, evenals voor voetballers van de Bundesliga, de Duitse eredivisie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220201005697/nl/

Dr. med. Matthias Manke (left) and Andreas Friesch, CEO at LR, are looking forward to promoting exercise and a healthy lifestyle. (Photo: Business Wire)

Dr. med. Matthias Manke (left) and Andreas Friesch, CEO at LR, are looking forward to promoting exercise and a healthy lifestyle. (Photo: Business Wire)

Nieuw merk onderstreept vertrouwen in actieve levensstijl

LR:GO komt tegemoet aan de behoeften van het lichaam voor, tijdens en na het sporten. “Voor ons onderstreept het nieuwe merk het geloof in een actieve levensstijl. Dit omvat gezonde voeding en regelmatige trainingssessies, die worden ondersteund door de producten,” legt Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van het management van LR, uit.

Het productsysteem is gebaseerd op een uitgekiend voedingsconcept. “Bovendien hebben we er bij de ontwikkeling van de producten voor gezorgd dat ze vrij zijn van ingrediënten van dierlijke oorsprong en dus ook geschikt zijn voor veganisten,” aldus Katharina Schorez, hoofd Marketing bij LR. Het is ook vermeldenswaard dat er één product op maat is voor elk van de drie trainingsfasen, d.w.z. de fase voor, tijdens en na het sporten.

Dr. med. Matthias Manke als wetenschappelijk adviseur voor LR:GO

Als onderdeel van de lancering van het nieuwe fitnessmerk is LR erin geslaagd om Dr. med. Matthias Manke als sterke partner binnen te halen. De orthopedisch specialist en traumachirurg uit Bochum is een van de meest vooraanstaande medici van Duitsland. Hij zorgt voor topsporters (o.a. in het Olympisch trainingscentrum in Bochum-Wattenscheid en in de Bundesliga, de Duitse eredivisie) en heeft naam gemaakt als expert op het gebied van sportgeneeskunde door regelmatige tv-bijdragen en tijdschriftcolumns. Als onderdeel van de samenwerking met LR gaat Dr. Manke waardevolle tips geven op het gebied van sport op evenementen en op communicatiemedia.

LR Group

Onder het motto ‘Meer kwaliteit voor je leven’ produceert en verkoopt de LR Group met hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen (Duitsland) verschillende gezondheids- en schoonheidsproducten in 28 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

+49 2382 7658 106

A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr