13:44 uur 16-12-2022

Bekroonde innovatie: Zeitgard Pro Cosmetic Device wint Duitse Design Award 2023

LR Health & Beauty ontvangt begeerde prijs in de categorie “Bad & Wellness”.

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De lancering van het Zeitgard Pro Cosmetic Device in september van dit jaar is de meest succesvolle lancering van LR Health & Beauty tot nu toe. Maar er is nóg een mijlpaal te vieren: de internationale directe verkooponderneming heeft met zijn “At-Home Beauty Salon” de Duitse Design Award 2023 gewonnen in de categorie “Bad en Wellness”. Door het moderne en tijdloze productontwerp, de ergonomische handgreep en het inductieve laadstation heeft de Zeitgard Pro de jury in de competitie “Excellent Product Design” versteld doen staan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221216005145/nl/

Het LR Zeitgard Pro Cosmetic Device is door de Duitse Design Awards uitgeroepen tot "Excellent Product Design 2023" in de categorie "Bad & Wellness". (Foto: Business Wire)

Het LR Zeitgard Pro Cosmetic Device is door de Duitse Design Awards uitgeroepen tot “Excellent Product Design 2023” in de categorie “Bad & Wellness”. (Foto: Business Wire)

CEO Dr. Andreas Laabs benadrukt dat het winnen van de Duitse Design Award een belangrijk moment is in de geschiedenis van LR: “De Duitse Design Award erkent het harde werk van onze collega’s bij de ontwikkeling van dit baanbrekende LR-product. De Zeitgard Pro is modern, tijdloos en totaal vernieuwend. We zijn ontzettend blij dat de jury van de Duitse Design Awards dit heeft erkend.” In februari is Andreas Laabs samen met een aantal LR medewerkers aanwezig bij de officiële prijsuitreiking om de prijs, die wordt uitgereikt door de Duitse Raad voor Vormgeving, in ontvangst te nemen.

Zeitgard Pro barst van de innovatieve kracht

De Zeitgard Pro is een cosmetisch apparaat voor thuisgebruik dat vier verschillende gebruiksmogelijkheden combineert voor professionele gezichtsreiniging, intensieve detox-exfoliatie, zichtbare rimpelvermindering en een stevigere en egalere teint. In combinatie met basisverzorgings- en reinigingsproducten die aansluiten bij de leeftijd en huidverzorgingsbehoeften van de gebruiker, zorgt de Zeitgard Pro voor een tijdloos mooie huid. De Zeitgard Pro is tot tien keer effectiever in het verwijderen van onzuiverheden van de gezichtshuid dan conventionele handmatige reiniging*.

*Wetenschappelijke studie van het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH, 2022.

LR Group

Onder het motto “Meer kwaliteit voor je leven” produceert en verkoopt de LR Groep met het hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen verschillende gezondheids- en schoonheidsproducten in ongeveer 28 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Head of PR / Public Affairs

Tel: +49 02382 7813 106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr