16:23 uur 15-03-2021

LR blijft groeien: marktintroductie in Zuid-Korea in maart 2021

Strategisch belangrijke beslissing voor verdere uitbreidingsprojecten

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– LR Health & Beauty breidt zijn internationale activiteiten uit en opent een strategisch belangrijke markt: Zuid-Korea. Het land wordt gezien als een goed uitgangspunt voor verdere expansie in Azië. “Wij zien een enorm potentieel in deze op directe verkoop gerichte markt. De komende jaren willen we hierop inspelen met ons productportfolio op het gebied van schoonheids- en gezondheidsproducten. Ons doel is Zuid-Korea te ontwikkelen tot een van onze topmarkten,” aldus Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van de directie. Om dit doel te bereiken vertrouwt LR ook op de uitstekende digitale infrastructuur van het land, wat een belangrijke succesfactor is voor de onderneming. Met de marktintroductie in Zuid-Korea heeft de onderneming die zich op directe verkoop richt in totaal 28 landen veroverd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210315005557/nl/

LR Health & Beauty is expanding its international business and opening a strategically im-portant market: South Korea. (Photo: Business Wire)

LR Health & Beauty is expanding its international business and opening a strategically im-portant market: South Korea. (Photo: Business Wire)

De Zuid-Koreaanse economie en mentaliteit zijn ideaal

Een over het algemeen stabiele en groeiende economie en een gestaag groeiende markt voor de directe verkoop – in Zuid-Korea zijn er 130 directe verkoopondernemingen met een licentie – waren voor LR doorslaggevende factoren voor de oprichting van een dochteronderneming in Seoul. Maar ook de Zuid-Koreaanse mentaliteit was interessant voor LR. “Koreanen hebben een groot gemeenschapsgevoel. Hun solidariteit maakt hen sterk”, verklaart Bum Jin Choi, Country Manager bij LR Zuid-Korea. “Met deze mentaliteit, die ook voor LR belangrijk is, zullen wij de onderneming in Zuid-Korea tot een succes maken”, voorspelt hij. Ook het feit dat producten met het label ‘Made in Germany’ in Zuid-Korea bijzonder populair zijn, zou een voordeel moeten zijn. LR Health & Beauty zal de Zuid-Koreaanse markt betreden met een zorgvuldig geselecteerd assortiment gezondheids- en schoonheidsproducten – waaronder bijvoorbeeld de aloë-veradrinkgels ‘Immune Plus’ en ‘Honey’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Head of PR / Public Affairs

Tel.: 02382 7060-106

E-Mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr