05:01 uur 02-02-2021

Met LIFETAKT CELL ESSENCE stelt LR nieuwe normen voor voedingssupplementen

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Tegenwoordig worden onze cellen geconfronteerd met meer uitdagingen dan ooit vanwege stress, gebrek aan lichaamsbeweging en omgevingsinvloeden. LR Health & Beauty heeft zojuist een hypermodern voedingssupplementconcept gelanceerd om de celgezondheid te verbeteren: LR LIFETAKT CELL ESSENCE met de zogenaamde Cell Boost Formula.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210201006018/nl/

Source: LR Health & Beauty

Source: LR Health & Beauty

De drie producten zijn gericht op voeding, energie en regeneratie. Elk product is een uitgebalanceerde samenstelling van verschillende vitamines, mineralen en superfoods (bijvoorbeeld moringa, kurkuma of algen) gecombineerd met enzymen van ribose. Enerzijds ondersteunt dit de energievoorziening en energieomzetting1 in de cellen en de celregeneratie2,3. Anderzijds zorgt het voor een basisvoorziening van voedingsstoffen en beschermt het tegen oxidatieve stress4,5.

“LR LIFETAKT CELL ESSENCE komt tegemoet aan de behoefte van mensen aan baanbrekende gezondheidsondersteuning en aan holistische oplossingen. We gebruiken de beste ingrediënten met als doel onze vitaliteit, prestaties en welzijn op basisniveau, d.w.z. in de cellen, te bevorderen,” aldus Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van het management.

Alle drie de producten zijn poederdranken die een momenteel unieke samenstelling bieden voor een optimale toevoer van de cellen. Ze dragen het kwaliteitszegel ‘Made in Germany’.


1 Vitamine B12, B6, riboflavine, niacine en pantotheenzuur helpen bij het handhaven van een gezond energiemetabolisme en verminderen vermoeidheid en moeheid.

2 Zink, foliumzuur, vitamine D, ijzer en magnesium spelen een rol bij de celdeling. Calcium speelt een rol bij celdeling en celspecialisatie. Zink bevordert een normale DNA-synthese.

3 Zink, vitamine D, ijzer en magnesium spelen een rol bij de celdeling.

4 Vitamine C helpt een normaal energiemetabolisme te behouden. Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine C draagt bij aan een normaal functionerend immuunsysteem.

5 Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Kruppstraße 55

59227 Ahlen

Tel.: 02382 7060-106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr