16:18 uur 22-05-2023

FEELM en RELX international lanceren het eerste recyclingsysteem voor wegwerpvapes in het Verenigd Koninkrijk

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FEELM, wereldwijd marktleider op het gebied van gesloten systeemoplossingen, heeft zijn krachten gebundeld met het toonaangevende vaping-merk RELX om het eerste Britse vape-industrieprogramma voor recycling van wegwerpapparaten te lanceren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005357/nl/

FEELM Cooperates with RELX for the first industrial whole chain recycling scheme

FEELM Cooperates with RELX for the first industrial whole chain recycling scheme

Het initiatief is bedoeld om iets te doen aan de toenemende bezorgdheid over het feit dat consumenten producten voor eenmalig gebruik weggooien en over de gevolgen voor het milieu, doordat ze op stortplaatsen terechtkomen.

Het volgt op schattingen van de onafhankelijke non-profitorganisatie Material Focus, dat in het Verenigd Koninkrijk elke week 1,3 miljoen wegwerpvape-apparaten worden weggegooid die, gerekend over een jaar, genoeg lithium bevatten om 1.200 elektrische voertuigen van stroom te voorzien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr