01:16 uur 15-05-2023

FEELM lanceert ‘s werelds eerste wegwerpoplossing met keramische spoel

30% meer trekjes met de baanbrekende keramische spoel S1

BIRMINGHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– FEELM lanceerde haar nieuwe innovatieve wegwerp vape-oplossing FEELM Max op de Vaper Expo UK 2023 in Birmingham op 13 mei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230514005040/nl/

Johnny Zhang, The Assistant President at FEELM (Photo: Business Wire)

Johnny Zhang, The Assistant President at FEELM (Photo: Business Wire)

Als toonaangevende aanbieder van vape-technologie en het vlaggenschip technologieplatform voor verneveling van SMOORE, onthulde FEELM de geavanceerde FEELM Max-oplossing die drie belangrijke doorbraken kent: de geavanceerde verwarmingstechnologie van de keramische spoel S1, een constant vermogensregelsysteem en een doordacht design.

Nu de eerste producten met de FEELM Max-oplossing binnenkort op de Britse en Europese markt worden gebracht, was een groot aantal topvertegenwoordigers van veel klanten bij de lancering aanwezig, waaronder BAT, RELX International, Totally Wicked en KIWI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

informatie:

Ruiqi Wang

0044 7502 009458

ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr