12:56 uur 04-05-2023

Baanbrekend moment voor de bestrijding van gezondheidsschade door tabaksgebruik: FEELM deelt het podium met industriereuzen om roken terug te dringen en levens te redden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FEELM, het belangrijkste merk voor verstuivingstechnologie van SMOORE, een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor oplossingen voor verstuivingstechnologie, heeft vandaag deelgenomen aan een virtuele conferentie over beperking van gezondheidsschade door tabaksgebruik, samen met wereldwijde pleitbezorgers voor de volksgezondheid, vooraanstaande wetenschappers, politici en experts uit de branche.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230427005529/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

IN FOCUS, een jaarlijks evenement georganiseerd door het Global Tobacco and Nicotine Forum (GTNF) waarbij wordt gekeken naar de belangrijkste kwesties die spelen binnen de sector, was dit jaar opnieuw gewijd aan de bestrijding van gezondheidsschade door tabaksgebruik en de wijze waarop rokers het beste kunnen worden ondersteund bij de overstap naar producten met een lager risico, waaronder vapen, ‘heat-not-burn’ producten en nicotine voor orale toediening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie of persvragen contact op met Tommy Gilchrist op 0044 7388 110 679 of via tommy@davidroach.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr