15:26 uur 17-04-2023

Virgin Media O2 kiest Mavenir voor haar Open RAN-implementatie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Virgin Media O2 heeft gekozen voor Mavenir, de leverancier van netwerksoftware die bouwt aan de toekomst van netwerken met cloud-native oplossingen die in elke cloud draaien, als leverancier voor haar Open Radio Access Network (Open RAN). Mavenir wordt tevens de belangrijkste integrator en levert haar Open vRAN-oplossing (Open virtualised Radio Access Network) voor sites op het netwerk van Virgin Media O2.

Virgin Media O2 gaat samen met Mavenir werken aan de implementatie van een schaalbare Open vRAN-oplossing in het kader van haar plannen voor de evolutie van haar netwerk en de implementatie van een flexibelere, cloud-native architectuur.

De Open vRAN-oplossing van Mavenir volledig ontwikkeld als cloud-native oplossing, met volledig gecontaineriseerde microservices waardoor de oplossing eenvoudig in elke cloud kan worden geïmplementeerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersonen bij Mavenir:

PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (VS)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr