17:01 uur 15-03-2023

Planviews Project to Product State of the Industry-rapport toont aan dat 40% van het digitale innovatiewerk verspild wordt

Inzichten uit 3.600 waardestromen van softwareontwikkeling in verschillende sectoren tonen aan dat de verschuiving van de overgang van project naar product traag verloopt en dat het toekomstige succes van digitalisering aan een zijden draadje hangt

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende platform voor verbonden werk van portfolioplanning tot oplevering, kondigde vandaag de lancering aan van het 2023 Project to Product State of the Industry Rapport. Uit het baanbrekende rapport, waarin de organisatorische verschuivingen worden vergeleken die nodig zijn om digitale innovatie te ondersteunen en te versnellen, blijkt dat veel bedrijven niet in staat zijn hun transformatiewerkzaamheden te voltooien als gevolg van onvolgroeide bedrijfsmodellen en managementsystemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Directeur van Corp Comms

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr