08:03 uur 02-03-2023

Pyramid Analytics investeert in de Benelux; aanbieder van Decision Intelligence Platform spreekt op BDA Europe 2023 in Nederland

Aanwezigen krijgen te horen hoe Decision Intelligence gegevens omzet in nieuwe bedrijfsactiviteiten en inkomsten

LONDEN, NEW YORK, TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid) maakt vandaag bekend dat het bedrijf zich gaat inzetten voor het vervullen van de behoeften van datacentrische organisaties in de Benelux. Hiertoe is Laura Kotlinksi aangenomen als accountmanager voor de regio. Bovendien zal Pyramid vertegenwoordigd zijn en spreken op het congres BDA Europe 2023 op 8 maart in Utrecht, Nederland. Dit is een belangrijk evenement op het gebied van big data analytics dat tot doel heeft ondernemingen voor te lichten en te informeren over, en in contact te brengen met, technologieën die hen kunnen helpen hun datacentrische en analytische uitdagingen te overwinnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Pete Vomocil

Senior Vice President, Global Marketing, Pyramid Analytics

Tel.: +1 541-520-2726

E-mail: peter.vomocil@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr