03:42 uur 14-06-2023

Pyramid Analytics lost de laatste loodjes van analyse op en brengt nieuwe prescriptieve analyses, bedrijfsmodellering, optimalisatie en OpenAI-integratie naar zijn bedrijfs- en beslissingsinformatieplatform

De nieuwste release van het Pyramid Decision Intelligence Platform zorgt voor verbeteringen in het hele proces, wat resulteert in het meest complete end-to-end data-ecosysteem voor de onderneming, waardoor snellere, betere en meer impactvolle beslissingen worden genomen

LONDEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Een nieuwe release van het Pyramid Decision Intelligence Platform van Pyramid Analytics legt krachtige analyses in handen van meer mensen, voor meer gebruiksscenario’s dan ooit tevoren. Het bedrijf bouwt zo voort op zijn visie om een no-code/low-code AI-gestuurde benadering te bieden, zodat ondernemingen – en de gebruikers die cruciale dagelijkse beslissingen nemen – verder op de volwassenheidscurve voor analyses worden gebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pete Vomocil

Senior Vice President, Global Marketing, Pyramid Analytics

E-mail: pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr