20:08 uur 08-06-2023

Pyramid Analytics toegevoegd aan de Tradewind Solutions Marketplace van het ministerie van Defensie

Het Pyramid Decision Intelligence Platform is nu ‘toekenbaar’ via de Tradewind Solutions Marketplace, het digitale platform van het ministerie van Defensie (DoD) van gemakkelijk toe te kennen AI/ML-, digitale en data-analyseoplossingen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een toonaangevende leverancier van bedrijfsanalyses en beslissingsinformatie, is verheugd aan te kondigen dat zijn Pyramid Decision Intelligence Platform is toegevoegd aan de Tradewind Solutions Marketplace, de digitale omgeving van het ministerie van Defensie van post-competitieve, gemakkelijk toe te kennen presentatievideo’s voor technologische oplossingen. De Tradewind Solutions Marketplace is het paradepaardje van Tradewind, het pakket van tools en diensten van het ministerie van Defensie die zijn ontworpen om de aanschaf en acceptatie van AI/ML-, digitale en data-analyseoplossingen in het hele ministerie te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramid Analytics

Pete Vomocil

SVP, Global Marketing, Pyramid Analytics

pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr