16:40 uur 12-04-2023

Pyramid betreedt de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse markt door partnerovereenkomsten te tekenen met regionale toptechnologieconsultants

Ervaren in-country leiderschap en de nieuwe technologiepartners zorgen dat Pyramid organisaties in Mexico en Latijns-Amerika van cruciale data- en analysetechnologie en -middelen kan voorzien

LONDEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een toonaangevende leverancier van bedrijfsinformatie en beslissingsinformatie, blijft zijn wereldwijde groeistrategie uitvoeren met de ondertekening van verschillende belangrijke strategische technologiepartners in Latijns-Amerika, Analytics Mate, AS Analytics, BACIT, EMC Software C.A., en Hopewell Systems C.A.

Deze cruciale overeenkomsten met technologiepartners vergroten het bereik van het partnerprogramma van Pyramid Analytics op de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Pyramid Analytics

Pete Vomocil

SVP, Global Marketing, Pyramid Analytics

pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr