17:21 uur 20-03-2023

Pyramid Analytics breidt AI-driven Decision Intelligence uit met nieuwe OpenAI-integratie

Het als nummer 1 gerangschikte platform voor augmented analytics Decision Intelligence voegt diepe integratie van OpenAI toe aan zijn 2023-versie

LONDEN & NEW YORK CITY & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een toonaangevende leverancier van bedrijfsanalyses en beslissingsinformatie, kondigde vandaag op de Gartner Data & Analytics Summit in Orlando, Florida, aan dat de Pyramid 2023-release zijn reeds toonaangevende, AI-gestuurde augmented mogelijkheden uitbreidt met de integratie van GPT (generatieve voorgetrainde transformator) AI-technologie van OpenAI—het bedrijf achter ChatGPT en DALL-E 2—in het hele platform, samenwerkend met de uitgebreide set van huidige AI-technologieën.

De release maakt gebruik van de nieuwe GPT AI-engines om complexe logica, gegevenswetenschap en machine learning-code te genereren; AI-gestuurde verhaalmogelijkheden; en zelfs AI-ondersteunde ontwerpsjablonen en kleuren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramid Analytics

Pete Vomocil

SVP, Global Marketing, Pyramid Analytics

pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr