19:37 uur 12-04-2023

Pyramid Analytics benoemd tot Visionair in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor ABI-platforms

Pyramid Analytics werd erkend voor zijn volledigheid van visie en zijn vermogen tot uitvoering

LONDEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics is verheugd aan te kondigen dat het is uitgeroepen tot “Visionary” in het 2023 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence (ABI) Platforms-rapport. De beoordeling werd gegeven op basis van specifieke criteria die de algemene volledigheid van de visie en het vermogen tot uitvoering van het bedrijf analyseerden.

Elk jaar publiceert Gartner zijn jaarlijkse Magic Quadrant, waarin leveranciers op het gebied van ABI worden geëvalueerd. Volgens het toonaangevende analistenbureau: “Gartner Magic Quadrant geeft bedrijfstechnologie-shoppers een onbevooroordeelde beoordeling van hoe goed concurrerende aanbieders presteren in het kader van de marktvisie van Gartner, waarbij gevalideerde gebruikersratings in acht worden genomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pete Vomocil

Senior Vice President, Global Marketing, Pyramid Analytics

Tel.: +1 541-520-2726

E-Mail: pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr