18:40 uur 21-03-2023

Pyramid Analytics revolutioneert “Last Mile”-analyses met Tabulate en Solve

Tabulate ‘bedrijfsmodellering’ en Solve ‘besluitvorming’ getoond op Gartner Data & Analytics Summit en SAPinsider Vegas 2023 geven geavanceerde prescriptieve analyses in handen van niet-technische zakelijke gebruikers

LONDEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een toonaangevende leverancier van bedrijfsanalyses en beslissingsintelligentie, kondigde vandaag aan dat het de nieuwste toevoegingen aan zijn bekroonde Decision Intelligence Platform presenteert—Tabulate, een krachtige nieuwe module voor bedrijfsmodellering; en Solve, een beslissingsmodellering en optimalisatie plug-in voor Tabulate- bij de Gartner Data & Analytics Summit in Orlando, Florida, en bij SAPinsider Vegas 2023 in Las Vegas, Nevada.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramid Analytics

Pete Vomocil

SVP, Global Marketing, Pyramid Analytics

pr@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr