17:51 uur 27-02-2023

Mavenir en Qualcomm leveren energie-efficiënte, AI-gestuurde Massive MIMO Radio #MWC23

Hoogtepunten:

  • De nieuwe toonaangevende, energie-efficiënte oplossing van Mavenir wordt mogelijk gemaakt door het Qualcomm® QRU100 5G RAN Platform.
  • Geavanceerd product te zien op MWC Barcelona in de Vodafone-stand in hal 3, stand 3E11.

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, kondigde vandaag samen met Qualcomm Technologies, Inc. de lancering aan van zijn volgende generatie OpenBeam™ massive MIMO (mMIMO) 32TRX Active Antenna Unit (AAU), met het Qualcomm QRU100 5G RAN Platform. De oplossing biedt toonaangevende energie-efficiëntieniveaus met behulp van AI-gebaseerde technologie, terwijl de netwerkprestaties worden verbeterd om de overgang naar moderne netwerken te stimuleren door operators te helpen de totale eigendomskosten van 5G-implementaties te vereenvoudigen en te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Qualcomm Contactpersonen
Pete Lancia, Bedrijfscommunicatie

Telefoon: 1-858-845-5959

E-mail: corpcomm@qualcomm.com

Mauricio Lopez-Hodoyan, Investeerdersrelaties

Telefoon: 1-858-658-4813

E-mail: ir@qualcomm.com

Mavenir PR Contactpersonen
PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (VS)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr