18:56 uur 27-02-2023

Deutsche Telekom kiest Mavenir als partner voor open RAN-implementatie in Europa #MWC23

Met inbegrip van Mavenir’s OpenBeam™ radio’s en open Fronthaul

BONN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareleverancier die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien en Deutsche Telekom hebben vandaag aangekondigd dat Mavenir is geselecteerd als partner voor Deutsche Telekom’s Open RAN uitrol in één van de Europese landen. Mavenir levert zowel hun OpenBeam massive MIMO radio’s als op O-RAN gebaseerde Radio Units (O-RU) van derden voor open Fronthaul. Daarnaast treedt Mavenir ook op als end-to-end systeemintegrator voor die uitrol.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR Contacts:
PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (US)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr