19:59 uur 23-02-2023

Edgio versterkt edge-beveiliging met DDoS scrubbing en verbeterde webapplicatie en API beveiligingsmogelijkheden (WAAP)

Productverbeteringen bieden betere gegevensbescherming en beperken steeds geavanceerdere bedreigingen

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio, Inc. (Nasdaq: EGIO), het platform bij uitstek voor snelheid, veiligheid en eenvoud aan de edge, kondigde vandaag belangrijke verbeteringen aan van zijn beveiligingsplatform waarmee ondernemingen opkomende bedreigingen beter kunnen detecteren en erop kunnen reageren, terwijl de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun gegevens en toepassingen wordt gewaarborgd. Deze nieuwe mogelijkheden zijn gericht op het beperken van de schade die wordt veroorzaakt door de toenemende ernst van Distributed Denial of Service (DDoS) en andere geavanceerde applicatie-aanvallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contactpersoon:
Sally Winship Comollo

swinship-comollo@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr