14:00 uur 04-01-2023

Dresner Advisory Services noemt Pyramid Analytics een best beoordeelde leverancier van analyseplatforms

Valideert ondersteuning voor platformfuncties die zijn beschreven in het Dresner Advisory Wisdom of Crowds Analytical Platforms-rapport.

LONDEN, NEW YORK EN TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een baanbrekende leverancier van een augmented analytics platform voor beslissingsinformatie, is benoemd als een best beoordeelde leverancier in de editie van 2020 van Dresner Advisory Wisdom of Crowds Analytical Platforms. In het nieuwe rapport zijn zestien leveranciers beoordeeld op basis van gemeenschappelijke functionaliteiten, zoals gerapporteerd en bevestigd door leveranciers en gewogen naar het belang voor gebruikers en analisten. De beoordeling omvat scores voor data engineering, datacatalogi, selfservice-bedrijfsinformatie, ingebedde bedrijfsinformatie, en datawetenschap en machine learning.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VK
Alex Izza

Resonance

+44 (0) 759 189 9654

pyramidanalytics@resonancecrowd.com

VS
Heather Racicot

Resonance

+1 360-632-5616

pyramidanalytics@resonancecrowd.com

Chas Kielt

Vice President, Global Corporate Communications, Pyramid Analytics

617.687.3371

chas.kielt@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr