19:17 uur 04-07-2022

VOOPOO onthult 3 nieuwe producten en vertelt het verhaal van zijn 8-jarige ondernemerschapstraject in 30 minuten

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– De ‘More Than Infinity‘ virtuele productlancering van 2022 van VOOPOO vond plaats op 29 juni 2022, waarbij VOOPOO 30 minuten de tijd nam om zijn merkverhaal te evalueren gedurende de afgelopen 8 jaar sinds de oprichting. In 3 hoofdstukken werd het verband toegelicht tussen het ‘oneindigheidssymbool’ en de merkgeest, en werd de toewijding van het bedrijf aan het creëren van oneindige nieuwe mogelijkheden met behulp van technologie getoond. Ondertussen werd het evenement gemarkeerd door 3 POD-producten met de meest geavanceerde technologie van VOOPOO.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220629005589/nl/

Infinite innovation: The new product launch, backed by atomization platforms and chip development, manifests VOOPOO’s R&D strength. (Graphic: Business Wire)

Infinite innovation: The new product launch, backed by atomization platforms and chip development, manifests VOOPOO’s R&D strength. (Graphic: Business Wire)

Een heel belangrijk thema op het virtuele evenement was het vertellen van het groeiverhaal van VOOPOO sinds de oprichting van het bedrijf 8 jaar geleden. VOOPOO is geëvolueerd van een leverancier van verstuivingchipoplossingen tot de huidige marktleider op het gebied van open elektronische verstuiving en heeft de positieve ontwikkeling van de industrie gestimuleerd door een reeks ontwrichtende innovaties terwijl het zijn eigen merkmetamorfose onderging. Bovendien heeft VOOPOO sinds het begin van de globaliseringsstrategie vorig jaar vestigingen geopend in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië, Duitsland, Frankrijk, Canada en Maleisië, en zal het er in de toekomst nog meer openen om gelokaliseerde activiteiten in de lokale markt te versterken. VOOPOO heeft zich ook ingezet voor de versterking van zijn wereldwijde invloed op het gebied van wereldwijde elektronische verstuiving door vlaggenschipwinkels van merken op te zetten en APP’s in meer regio’s te lanceren.

Als een ander essentieel onderdeel van het evenement bracht VOOPOO de drie nieuwste Pod-producten uit, waarvan de twee producten uit de V-serie, namelijk VMATE E en VMATE Infinity Edition, voor het eerst werden onthuld. Beide producten zijn uitgerust met de nieuw opgewaardeerde cartomizer die gebruik maakt de 5A-versheidsafdichtingstechnologie om de frisse smaak en het aroma van de e-vloeistof te vergrendelen. Daarnaast kan het textuurontwerp van de Fresnel-lens de blootstelling van de e-vloeistof aan licht effectief verminderen, waardoor de frisse smaak behouden blijft voor gebruikers. Het materiaal van de cartridge is speciaal toegevoegd met zilverionen, met effectieve antibacteriële prestaties van meer dan 99%.

Het derde product Drag Q dat eerder werd uitgebracht, keerde terug met een nieuwe CMF Infinity Edition. Als POD-product heeft Drag Q het begrip van POD-producten van de industrie ontwricht met zijn prestaties op expertniveau op het gebied van intelligente drukregeling en smaakherstel. Tijdens de virtuele lancering legde de wereldwijde merkambassadeur van VOOPOO ook in detail de kerndrijfveer van VOOPOO’s sprongsgewijze ontwikkeling uit, d.w.z. de investering in ‘gebruikersgerichte’ R&D. Tot nu toe heeft VOOPOO drie baanbrekende vernevelingsplatforms gelanceerd voor verschillende gebruikers (PNP, TPP, ITO) en heeft het twee GENE-chips ontwikkeld voor verschillende productfuncties (GENE AI en GENE TT). Het is met de voortdurende optimalisatie en innovatie op het gebied van verstuivingstechnologie dat VOOPOO het vertrouwen en de steun van de consument wint.

Oneindige verbindingen: de handen ineenslaand met meer dan 100.000 klanten en meer dan 50.000.000 fans om een elektronische verstuivingscultuur op te bouwen

Het laatste hoofdstuk was opgedragen aan de klanten en miljoenen fans die hand in hand met VOOPOO voorwaarts zijn gemarcheerd. In de afgelopen 8 jaar heeft VOOPOO nauw samengewerkt met meer dan 100.000 offline verkooppunten en heeft het steeds meer consumenten binnengehaald met hoogwaardige producten en continue marktinvesteringen. De marktprestaties zijn het bewijs van wederzijds voordeel en win-win samenwerking met partners. Wereldwijd zijn meer dan 50 miljoen gebruikers trouwe fans van VOOPOO geworden. Ze sporen VOOPOO niet alleen aan om producten te blijven maken die hun tijd vooruit zijn, maar worden ook onderdeel van de elektronische verstuivingscultuur in het VOOPOO-ecosysteem. VOOPOO heeft aangekondigd dat de eerste vlaggenschipwinkels, die deel uitmaken van het VOOPOO-ecosysteem, in het VK en Indonesië worden geopend voor nauwe interactie met VOOPOO-fans.

VOOPOO nam 30 minuten de tijd om het verband tussen VOOPOO’s ontwikkelingsstrategie, innovatieve geest, merkcultuur en het oneindigheidssymbool te demonstreren, terwijl de 3 nieuw gelanceerde producten de verwachtingen van de markt en de industrie waardig zullen zijn.

Over VOOPOO

VOOPOO is een toonaangevend merk van open pod-systemen en is snel gestegen door DRAG-producten, die in korte tijd wereldwijd alom geprezen zijn. VOOPOO richt zich op het bouwen van de twee kerntechnologieplatforms [Chip] en [Verstuiving]. VOOPOO heeft op creatieve wijze GENE.AI, GENE.TT en andere chips ontwikkeld. Daarnaast heeft VOOPOO onafhankelijk drie vernevelingsplatforms ontwikkeld, namelijk TPP, PNP, ITO, gericht op gedifferentieerde gebruikers. VOOPOO heeft vier grote productseries: de series ARGUS, DRAG, VINCI en V (Doric). VOOPOO zal in de toekomst meer nationale markten blijven ontwikkelen, met als doel een van de meest invloedrijke wereldwijde merken op te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kai Tsu

Senior PR manager

15957944779

kai@voopootech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr