20:33 uur 07-01-2022

VOOPOO lanceert eerste pod met reliëfontwerp in de branche — de Vinci Pod Royal Edition

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Aan het begin van het nieuwe jaar 2022 heeft VOOPOO, altijd op zoek naar unieke industriële ontwerpen, opnieuw een grote stap gezet. Op 5 januari lanceerde het de Vinci Pod Royal Edition met een nieuw reliëfontwerp. De glanzende en lichtgewicht algehele vorm versterkt een retro gevoel en vertoont tegelijkertijd een sterke aristocratische sfeer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220105006061/nl/

Origineel reliëfvakmanschap voor Pod

Een groot aantal reliëfkunstwerken is opgegraven uit de oude Sumerische ruïnes, een van de geboorteplaatsen van de menselijke beschaving. In de hedendaagse tijd zijn er ook volop kunstproducten die gebruik maken van reliëfvakmanschap. Volgens Vivian, hoofd van het productontwikkelingsteam van VOOPOO: “Het zijn precies de oude reliëfkunstwerken en de modieuze en retro hedendaagse elementen die ons inspireerden om de Vinci Pod Royal Edition-serie te ontwikkelen. Ons oorspronkelijke doel is om de artistieke en culturele waarde van het Pod-product zelf te onderzoeken, zodat gebruikers ook hun artistieke smaak kunnen laten zien tijdens het gebruik van het product.”

Het is echter niet eenvoudig om reliëfpatronen op delicate Pod-producten te graveren. Elke kleine fout in het proces zal ertoe leiden dat geen kwaliteit van kunstniveau wordt bereikt. De zes producten van de VOOPOO Vinci Pod Royal Edition-serie zijn allemaal ontworpen door ervaren kunstenaars en zijn ook geïntegreerd met designelementen uit retrojazz en coole graffitistijlen. De productontwikkeling nam 8 maanden in beslag en er waren 12 fabricageprocessen en 68 technieken bij betrokken, waarbij 80% van het werk met de hand werd gedaan. De producten waren het resultaat van de samenwerking van meer dan 20 mensen, waaronder industrieel ontwerpers, structureel ontwerpers en R&D-leden.

Naast het unieke reliëf zelf, is de tactiele ervaring die het reliëf met zich meebrengt nog indrukwekkender. Omdat het reliëfpatroon van elk product anders is, kunnen klanten kiezen op basis van hun eigen visuele en tactiele voorkeuren. Wanneer je de Pod van ‘tactiele schoonheid’ in je hand houdt, kun je een artistiek meesterwerk ervaren met zijn concaaf-convexe oppervlak, zodat je met je eigen handen kunt genieten van een nobele ervaring.

Gericht op de productervaring van de gebruiker

Naast het uiterlijk passen ook het materiaal en de gebruikservaring van het product bij de gewoonten van de gebruikers. Het productontwikkelingsteam van VOOPOO heeft gekozen voor de 6061 aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit, die uitstekende sterkte, plasticiteit, breuktaaiheid, weerstand tegen vermoeiing, spanningscorrosie, scheurweerstand en afbladdercorrosieweerstand biedt, en die veel gebruikt wordt in de lucht- en ruimtevaart, hogesnelheidstreinen en auto-industrie. Het is vermeldenswaard dat na 268 nauwkeurige luchtstroomexperimenten, het zender- en luchtwegontwerp van de VINCI Pod Royal Edition goed is geoptimaliseerd, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort voor de mondzuigervaring.

De VINCI Pod Royal Edition wordt geleverd met de visuele VINCI POD-cartridge, waarmee gebruikers de resterende e-liquid in realtime kunnen zien, zodat ze op tijd kunnen bijvullen en zich geen zorgen hoeven te maken. Tegelijkertijd is de VINCI Pod Royal Edition uitgerust met verstuivers van 0,8 Ω en 1,2 Ω zodat gebruikers kunnen genieten van verschillende niveaus van smaak en nicotine-ervaring op basis van hun voorkeuren. De VINCI Pod Royal Edition heeft ook het ademlicht perfect geοntegreerd, zodat het oplicht wanneer de gebruiker inademt en uitgaat bij het stoppen, waardoor gebruikers een sterk dynamisch gevoel krijgen.

WAARSCHUWING: Dit product kan worden gebruikt met e-liquid-producten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof.

Voopoo-website: https://www.voopoo.com/

IG: https://www.instagram.com/voopoo_global/

https://www.instagram.com/voopootechofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/Voopootech/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoo_indonesia?lang=en

Bekijk het originele persbericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220105006068/zh-CN/

De originele tekst in de brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen voor het bedrijf: sales@voopoo.com
Mediarelaties: Tingkai Xu, Senior PR Manager

Mobiel: 15957944779

E-mail: kai@voopootech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr