20:17 uur 20-04-2022

VOOPOO & ZOVOO ontmoeten u op de National Convenience Show Birmingham 2022

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– VOOPOO, het toonaangevende vape-merk, kijkt er samen met zijn zustermerk ZOVOO naar uit om u te ontmoeten op de National Convenience Show Birmingham 2022 op 25 t/m 27 april.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220414005475/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De National Convenience Show Birmingham is niet alleen de grootste retailshow in het VK, maar ook het meest professionele evenement van wereldklasse in de detailhandel. Dit jaar brengt het evenement meer dan 1.000 wereldwijde leveranciers bijeen om de allernieuwste consumenteninzichten en commerciële trends te delen, en om actuele onderwerpen zoals technologie, duurzame ontwikkeling, voedselhygiëne en -gezondheid en sociale media te bespreken. Er worden meer dan 90.000 professionele bezoekers verwacht.

Als de leider op het gebied van vape-technologie zullen VOOPOO en ZOVOO drie nieuwe producten van het jaar presenteren in een uniek ontworpen stand van 25 m² en nieuwe technologische doorbraken en slimme ervaringen in de vape-industrie presenteren. Bij deze gelegenheid kijkt VOOPOO uit naar het maken van contacten met meer uitstekende partners, gelijkaardige merken en gebruikers, om samen de markt te ontwikkelen.

De ARGUS GT 2, onderdeel van VOOPOO’s hoogwaardige ARGUS-serie en het eerste MOD-product in 2022, zal op het evenement worden tentoongesteld. Hoewel de ARGUS GT 2 de klassieke stijl van ARGUS GT heeft geërfd, biedt de ARGUS GT 2 ook een volledig verbeterde professionele vape-ervaring, een mannelijk esthetisch design en verbeterde botsingsbestendige prestaties om liefhebbers van enorme wolken en die vapers tevreden te stellen die intense explosie, hoge prestaties en hoge duurzaamheid nastreven. Het staat op het punt om de gebruikerservaring naar een nieuwe hoogte te tillen.

Krachtig TPP-vapeplatform, hoog vermogen en enorme wolken

De ARGUS GT 2 is compatibel met het universele TPP-vapeplatform van VOOPOO en heeft een maximaal uitgangsvermogen van 200 W. Op het moment dat de ontstekingsknop wordt ingedrukt, worden er enorme wolken vulkanisch uitgespuwd, met als gevolg ultiem smaakgenot en uitbundig visueel plezier voor de gebruiker. Bovendien kunnen gebruikers dankzij een stabiel vermogen van 200 W op ontspannen manier genieten van de luxe ervaring.

Water-, stof- en botsingsbestendige topbehuizing om extreme openluchtscenario’s te weerstaan

De ARGUS GT 2 heeft de IP68-classificatie verkregen, de hoogste classificatie voor bescherming tegen water, stof en botsingen. Na duizenden tests heeft het team voor de ARGUS GT 2 een krachtige dubbellaagse waterdichte, stofdichte, vorstbestendige en botsingsbestendige behuizing gemaakt die bestand is tegen verschillende extreme buitenomgevingen, zoals temperaturen van minus 20 °C tot plus 60 °C zonder de prestaties te beïnvloeden. Een dergelijke harde en duurzame ARGUS GT 2 zal zeker de beste keuze worden voor vapers die vapen in de open lucht.

Innovatief vulkaankraterdesign om zowel enorme wolken als lekdichtheid te garanderen

De ARGUS GT 2 zorgt voor enorme wolken en wordt geleverd met de MAAT TANK NEW. Deze beschikt over het unieke ontwerp van de tweerichtings vulkaankraterluchtstroom dat de luchtstroomsnelheid met 60% kan verhogen en dikkere wolken met een hogere snelheid kan produceren; tegelijkertijd kan het de gecondenseerde vloeistof beter afvoeren naar het isolatiegedeelte aan de onderkant, om te zorgen voor de ultieme lekvrije ervaring.

Top GENE.TT 2.0-chip om een nieuwe ervaring van intelligentie voor alle scenario’s mogelijk te maken

De ARGUS GT 2 is voorzien van GENE.TT 2.0-technologie en is uitgerust met een verbeterde slimme chipset die automatisch het vermogen kan matchen en ondersteuning biedt aan het schakelen tussen meerdere modi – Smart, RBA, Turbo en TC – waardoor vapers hun dagelijkse ervaring gemakkelijk kunnen regelen. Bovendien heeft het een verborgen 3A TYPE-C-snellaadontwerp en is de laadsnelheid ook met 30% verbeterd. VOOPOO-producten zijn rijk aan kleur en uniek in ontwerp. De ARGUS GT 2 die deze keer wordt tentoongesteld is geen uitzondering. Het biedt vijf nieuwe kleuren, waaronder koolstofvezelgrijs, limoengroen en donkerblauw. Deze perfecte samensmelting van technologie en design zal opnieuw zeker voor een verrassing zorgen in de industrie.

Als disruptor op de POD-markt zal ZOVOO de DRAGBAR 600’s op de markt brengen, de eerste wegwerpvape met een lichtbalk. De DRAGBAR-serie is sinds de lancering geliefd bij wereldwijde gebruikers. Het innovatieve gebruik van ethylmaltol om de zoetheid in e-vloeistof te bieden, kan suikerverslaving die schade toebrengt aan het menselijk lichaam effectief voorkomen, en is populair onder vapers die de voorkeur geven aan suikervrije en suikerarme e-vloeistof. Wat voor disruptieve technologie zullen de DRAGBAR 600’s op de show presenteren? Welke nieuwe verrassingen zullen, naast de ARGUS GT 2, door de andere twee mysterieuze nieuwe producten van VOOPOO op de markt gebracht worden? Wacht totdat u het ziet op stand E20 van de National Convenience Show Birmingham 2022 van 25 t/m 27 april!

Over VOOPOO

VOOPOO, opgericht in 2017, is snel gegroeid en wordt erkend door vapers van over de hele wereld met zijn DRAG-serie. VOOPOO is een hightech onderneming die R&D, ontwerp, productie en merkactiviteiten integreert. Het heeft vier vlaggenschipproductseries: DRAG, VINCI, ARGUS en V-serie, die de consument samen een veilig, betrouwbaar en divers productecosysteem voor alle scenario’s bieden. Momenteel worden VOOPOO-producten verkocht in meer dan 70 landen en regio’s in Noord-Amerika, Europa en Azië. VOOPOO streeft naar langetermijnwaarde en versterkt de uitwisseling en samenwerking in technologie, merk en toeleveringsketen, en bevordert de innovatie en ontwikkeling van de vape-industrie. Ga voor meer informatie naar https://www.voopoo.com/ en volg ons op Instagram, Facebook en TikTok.

WAARSCHUWING: Dit product kan worden gebruikt met e-vloeistofproducten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof.

De originele tekst in de brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen ter ondersteuning aangeboden en er moet een verwijzing in worden opgenomen naar de tekst in de brontaal, de enige versie van de tekst die bedoeld is om rechtsgevolgen te hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Fan

Mediavragen: fiona.fan@voopootech.com
Bedrijfsvragen: sales@voopoo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr