21:12 uur 02-12-2021

Eer aan de ridder! De DRAG S/X PnP-X Kit wordt gelanceerd

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– In november kondigde VOOPOO de overzeese lancering aan van de DRAG S/X PnP-X KIT. Het product voert een uitgebreide technische upgrade uit op basis van de DRAG S/X, voorziet in het kernconcept ‘Ridderlijkheid’ in het productontwerp en brengt hulde aan de glorie en deugdzaamheid van ridders.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211202005927/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Ontstaan uit de geest van de Duitse krijgskunsten in de Middeleeuwen, werd de geest van ridderlijkheid vervolgens belichaamd door soldaten op het Europese slagveld in de 11e eeuw, en door bewakers van keizers en strijders voor Christus. Tegenwoordig wordt het concept van ridderlijkheid cultureel voortgezet en nobel uitgedrukt als het gedrag van een heer. Ondanks het verstrijken van de tijd is de enige constante het geloof dat de ridders loyaal navolgen en de acht ridderlijke deugden die in hun bloed stromen. Na over deze legendarische middeleeuwse geschiedenis gehoord te hebben en de kern van ridderlijkheid te hebben blootgelegd, was het ontwerp- en R&D-personeel van VOOPOO diep geraakt. De vier kernproposities van ‘Eer’, ‘Moed’, ‘Gerechtigheid’ en ‘Spiritualiteit’ zijn opgenomen in het DRAG S/X PnP-X KIT-product en kunnen door de consument ontdekt worden. Elke vaping is een samensmelting van VOOPOO en de connotatie van de ridder, en elk beetje cloud is een spiritueel portret van de ridder die zich heldhaftig op het slagveld begeeft.

De DRAG S/X PnP-X KIT bestaat uit vijf nieuwe ridderlijke kleuren die elk een rijke ontwerptaal impliceren. Shield Gold: de tempelier voor het verdedigen van de gerechtigheid. Knight Red: de gemaskerde ridder voor het streven naar eerlijkheid. Knight Chestnut: de draakridder voor het verdedigen van de glorie. Eagle Black: de zwarte ridder die dapper en onverschrokken is. Knight Gray: de paladijn voor spiritualiteit.

De PnP-X Pod toont de spiritualiteit van de ridder. De metalen materialen en knopvulling aan de bovenkant zijn geüpgraded en de 510 druppeltip kan op elk moment worden vervangen. Het is lekvrij, handiger en flexibeler. De PnP-X Pod straalt de spiritualiteit van de ridder uit en geeft je een aangename vape-ervaring.

De producten uit de ridderserie bieden een ‘Infinite Airflow System’ dat geschikt is voor alle luchtwegen. Meer dan dat, de ridder symboliseert moed en heldhaftigheid. De DRAG S/X PnP-X KIT belichaamt de moedige geest van de ridder. Het is uitgerust met een krachtige GENE.TT-chip en een instelbaar vermogen van 5-60/80w. Het product kan worden gestart in 0,001 seconde. De hardware is krachtig genoeg zodat elke ridder zonder zorgen de strijd kan aangaan.

De missie van de ridder is om het land en territorium, glorie en geloof, en de geliefde prinses in zijn hart te bewaken. De DRAG S/X PnP-X KIT is uitgerust met respectievelijk een 2500 mAh ingebouwde batterij en 18650 externe batterij. De Type-C 5V/2A snellaadinterface geeft elke ridder nieuw bloed om in een oogwenk weer tot leven te komen. De DRAG S/X PnP-X KIT bewaren is de geest van de ridder bewaren, een culturele connotatie die al duizenden jaren erfgoed is en voor innovatie zorgt.

De DRAG S/X PnP-X KIT is geüpgraded op basis van de DARG S&DARG X. Het hoogtepunt is de uitgebreide upgrade van de verstuiver. Om te beginnen heeft de PnP X Pod de metalen decoratieve ring geüpgraded met een textuur in ridderstijl. Verder is er de knopvulling aan de bovenkant, wat leidt tot handiger gebruik. Het anti-lekontwerp is compacter en de 510 druppeltip kan op elk moment worden vervangen. Kortom, de upgrade van de DRAG S/X PnP-X KIT is veelomvattend en het kopen waard. Tegelijkertijd kan een vaper die van ridders houdt dit vlaggenschipproduct met ‘ridderlijke geest’ niet missen. Laten we samen hulde brengen aan de eer van de ridder!

De positionering van de DRAG S/X PnP-X KIT en DARG S/X PRO is anders. De DARG S/X PRO is een topproduct voor professionele vapers die meer vermogen en een grotere cloud willen ervaren.

VOOPOO, opgericht in 2017, is in korte tijd snel gegroeid en wordt nu wereldwijd verkocht. VOOPOO is een hightech onderneming die R&D, ontwerp, productie en merkactiviteiten integreert. Het heeft vier vlaggenschipproductseries: de DRAG-, VINCI-, ARGUS- en V-serie. VOOPOO heeft wereldwijd meer dan 3000 werknemers en is actief in meer dan 70 landen en regio’s in Noord-Amerika, Europa en Azië.

WAARSCHUWING: dit product kan worden gebruikt met e-liquidproducten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof.

Ga voor meer informatie naar https://www.voopoo.com/ en volg onze IG-, Facebook- en TikTok-pagina’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Tingkai Xu

Functie: Senior PR Manager

Telefoonnummer: 15957944779

Check out our twitter: @NewsNovumpr