13:18 uur 17-11-2022

Geef Sport Passie een impuls! Doe mee met de VOOPOO Infinity Contest op 23 november en win $5,000 aan prijzengeld!

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– In een seizoen vol passie voor sport, waren mensen over de hele wereld enthousiast over de beweging. VOOPOO, een gigantisch vape merk dat erop staat klantgericht te zijn en een voorstander is van een gezonde levensstijl en voor innovatie staat, initieert de officiële activiteit genaamd VOOPOO Infinity Go Go op zijn officiële website om de sportgeest van vapers aan te wakkeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221116005028/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

VOOPOO heeft eerder zijn beste product in een speciaal jasje gestoken met de lancering van de ARGUS Series Limited Edition, ARGUS MT, ARGUS XT, ARGUS GT II, ARGUS POD en ARGUS PRO. De VOOPOO Infinity Go Go Go campagne, die tegelijkertijd werd gelanceerd, heeft sinds de lancering de aandacht getrokken van vele fans en vapers.

Maak zelf uw kunstwerk en steun uw favoriete team, en win een prijs van $5.000!

Op 23 november zal VOOPOO officieel de tweede fase van de VOOPOO Infinity Go Go Go op zijn officiële website houden.

Op de gepubliceerde activiteitspagina waren we verrast om uit te vinden dat VOOPOO ook een enorm voordeel verbergt, namelijk een hoofdprijs van $5.000. Volgens de officiële informatie kunnen we ontdekken dat dit een doe-het-zelf wedstrijd is, die kan worden gerelateerd aan het zelf creëren van hun favoriete producten. Kom naar de VOOPOO Infinity Go Go Go activiteitenpagina, en hou de aankondiging van relevante informatie van deze activiteit in de gaten. Wie wint de hoofdprijs van 5.000 dollar?

VOOPOO integreert sportieve passie zoals “innovatie”, “volharding” en “fusie” die voldoet aan de eigen merkwaarden van VOOPOO in deze activiteit, het leveren aan haar gebruikers en fans, zelfs de industrie het bewustzijn geven dat een gezonde levensstijl de basis is van iemands ontwikkeling en oneindige innovatie de toekomst verschuift. Voor meer gedetailleerde informatie over wedstrijdregels en prijsinstellingen, ga naar de VOOPOO Infinity Go Go Go activiteitenpagina op 23 november.

Over VOOPOO

VOOPOO werd opgericht in 2017 en is snel gestegen door DRAG-producten, die in korte tijd wereldwijd zijn geprezen. Als high-tech onderneming met R&D, ontwerp, productie en branding, heeft VOOPOO vier belangrijke productreeksen – ARGUS, DRAG, VINCI en V. Momenteel is VOOPOO aanwezig in meer dan 70 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Website: https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopootech_official/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Winkel:https://shop.voopoo.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nical Zhang

PR-manager

Nical.zhang@voopootech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr