13:52 uur 24-06-2022

More Than Infinity! Wereldwijde lancering van nieuwe producten van VOOPOO start online op 29 juni

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– VOOPOO, een wereldwijd toonaangevend merk voor elektronische verneveling, heeft op 23 juni een aftelling van zeven dagen op haar officiële website gepubliceerd. Hiermee in overeenstemming zal op 29 juni om 22:00 uur (GMT+8) een nieuwe productlancering met als thema ‘More Than Infinity’ worden gehouden. Als de eerste nieuwe VOOPOO-productlancering van dit jaar, is wat er tijdens de lancering zal worden geleverd opvallend.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220623005542/nl/

MORE THAN INFINITY NEW PRODUCT LAUNCH BY VOOPOO (Graphic: Business Wire)

MORE THAN INFINITY NEW PRODUCT LAUNCH BY VOOPOO (Graphic: Business Wire)

Welke verhalen worden gedeeld in deze 8e verjaardagsshow?

Het lanceringsevenement wordt niet alleen gehouden voor nieuwe producten, maar ook om het 8th-jarig jubileum van VOOPOO te vieren. Sinds zijn oprichting heeft VOOPOO de reputatie opgebouwd een verscheidenheid aan revolutionaire producten te ontwikkelen. Terwijl het bedrijf de ontwikkeling van de industrie bevorderde, behaalde VOOPOO jaar na jaar een almaar groeiend marktaandeel. VOOPOO is absoluut een TOP-merk geworden in het Open Pod-systeem. VOOPOO heeft onlangs ook een aantal Vapoouround 2022-awards gewonnen, die bekend staan als de Oscars van de vernevelingsindustrie, en is zeer geprezen door de industrie en gebruikers. Het lijdt geen twijfel dat VOOPOO tijdens dit 8 -jarig jubileum enkele verhalen achter het merk zal onthullen.

Is er een sterke associatie tussen het Infinity-symbool en het merk VOOPOO?

Op alle posters die op de officiële website en sociale platforms zijn uitgebracht, wordt gebruik gemaakt van het oneindigheidssymbool als het belangrijkste visuele element van de lancering. VOOPOO heeft onlangs een aantal spraakmakende evenementen over de hele wereld gelanceerd; of het nu gaat om de ‘Spark Your Life Infinite Challenge’ op Tik-Tok, of de pop-upevenementen pop-upevenementen georganiseerd door graffitikunstenaars in het Verenigd Koninkrijk en Indonesië, ze waren allemaal sterk betrokken op het oneindigheidssymbool. Nu is duidelijk dat die waren georganiseerd om warm te lopen voor de lancering. Deze lancering had als thema ‘More than infinity‘ en benadrukt dat het oneindigheidssymbool de culturele totem van het merk VOOPOO lijkt te worden. Welke merkgeest door het oneindigheidssymbool gemarkeerd wordt, zal pas bij de lancering worden onthuld.

Welke revolutionaire doorbraken zullen de nieuwe producten maken tijdens deze lancering?

Een ander hoogtepunt van de lancering zijn de nieuwe producten die VOOPOO deze keer zal introduceren. Afgaande op de relevante inhoud die op de officiële website is bekendgemaakt, is de algehele KEY VISION-stijl technologisch zeer avant-garde en zullen er verschillende producten tegelijkertijd worden uitgebracht. Voor VOOPOO, dat bekend stond om zijn productinnovatie, kunnen de nieuwe producten van deze tijd ook verschillende doorbraken betekenen op het gebied van design en technologie. In de officiële publicatie is onthuld dat de lancering op 29 juni om 22:00 uur (GMT+8) live zal worden uitgezonden via het officiële YouTube-kanaal van het bedrijf. Op dat moment zullen wereldwijde vape-fans en waarnemers uit de industrie getuige zijn van en deelnemen aan dit feest dat wordt georganiseerd door VOOPOO.

Over VOOPOO

VOOPOO is een toonaangevend merk van open pod-systemen dat snel is gestegen door DRAG-producten, die in korte tijd wereldwijd alom geprezen zijn. VOOPOO richt zich op het bouwen van twee kerntechnologieplatforms [Chip] en [Atomization]. VOOPOO heeft op creatieve wijze GENE.AI, GENE.TT en andere chips ontwikkeld. Daarnaast heeft VOOPOO onafhankelijk drie vernevelingsplatforms ontwikkeld, namelijk TPP, PNP, ITO, gericht op gedifferentieerde gebruikers. VOOPOO heeft vier grote productseries: ARGUS-, DRAG-, VINCI en V-serie (Doric). VOOPOO zal in de toekomst meer nationale markten blijven ontwikkelen, met als doel een van de meest invloedrijke wereldwijde merken op te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nical Zhang

PR Manager

Nical.zhang@voopootech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr