19:32 uur 22-12-2021

VOOPOO wint “Ecigclick Best VAPE Brands” voor twee opeenvolgende jaren

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Op 15 december 2021 maakte Ecigclick, de bekende vape review site in het VK, de resultaten bekend van de Ecigclick Vape Awards 2021.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211219005117/nl/

Ecigclick Vape Awards 2021 (Graphic: Business Wire)

Ecigclick Vape Awards 2021 (Graphic: Business Wire)

VOOPOO-producten wonnen vijf prijzen, waaronder Best Vape Brand 2021, en werden daarmee het referentiemerk dat de prijs voor het beste vape-merk voor twee opeenvolgende jaren won.

Deze uitstekende jaarlijkse prestatie in termen van onderscheidingen, die verschillende categorieën dekt, zoals Mod, Pod Mod, Pod, Tank, bevestigt nogmaals de uitstekende wereldwijde merkinvloed van VOOPOO. Het gediversifieerde productassortiment is erkend door de markt en wordt goed ontvangen door vapers over de hele wereld.

De Ecigclick Vape Awards trokken meer dan 200 reguliere merken aan die in verschillende categorieën de strijd aangingen. Meer dan 100.000 wereldwijde vapers van reguliere gemeenschappen uit Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie namen deel aan de e-mailstemming.

Dit jaar wonnen de vier producten van VOOPOO (ARGUS, DRAG Nano 2, DRAG 3, TPP-X POD TANK) respectievelijk Best Vape Kit For Beginners, Best POD, Best MOD en Best Sub Ohm Tank, dankzij het consumentgerichte inzicht en de gediversifieerde productstrategie van VOOPOO.

Het is met de veranderingen in de marktomgeving en op het gebied van technologische innovatie dat vapers veeleisender worden. Scenariogebaseerde, lichtgewicht en gediversifieerde producten worden steeds populairder in de markt.

Met het oog hierop investeerde VOOPOO in nieuwe productseries op basis van de waarden van vapers en lanceerde het een productreeks waarin de DRAG-, VINCI-, ARGUS- en V-series zijn opgenomen om vapers te voorzien van passendere productoplossingen en om de vaperervaring te blijven verbeteren.

Elke vaper kan zijn favoriete gebruikswijze vinden, waar hij ook maar het meeste van houdt: Mod, Pod Mod of Pod. VOOPOO respecteert de eigen keuze van de vapers en is verheugd om zijn aanbod te diversifiëren.

VOOPOO zal zijn productecosysteem blijven ontwikkelen, waardoor de DRAG-, VINCI-, ARGUS- en V-series met elkaar kunnen worden geïntegreerd, zodat consumenten kunnen genieten van een veilig, betrouwbaar en divers productecosysteem dat aan uiteenlopende behoeften kan voldoen.

Over VOOPOO

VOOPOO, opgericht in 2017, is in korte tijd dankzij DRAG-producten snel gegroeid en wordt goed erkend door vapers van over de hele wereld. VOOPOO is een hightech onderneming die R&D-, ontwerp-, productie- en merkactiviteiten integreert. Het heeft vier vlaggenschipproductseries: DRAG, VINCI, ARGUS en V. Het bedrijf bedient meer dan 70 landen en regio’s in Noord-Amerika, Europa en Azië. Bezoek onze website voor meer informatie en volg onze IG, Facebook en TikTok.

Over Ecigclick

Ecigclick is een van de vape-sites met de grootste dekking en meest actieve vapers ter wereld. De Ecigclick Vape Awards, als het jaarlijkse stemevenement, wordt al 9 jaar met succes gehouden. De toekomstgerichte ranglijst wordt algemeen erkend en heeft een grote invloed in de branche.

WAARSCHUWING: Dit product kan worden gebruikt met e-liquidproducten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Manager: Wanfeng Chen

Media: wind.chen@voopoo.com
Business corporation: sales@voopoo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr