07:59 uur 10-05-2022

FOTO-ADVIES: Pyramid Analytics sluit overtekende serie E-financiering van $ 120 miljoen

LONDEN & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics, een baanbrekende aanbieder van beslissing intelligence platforms, heeft vandaag aangekondigd dat het een Series E-financieringsronde van $ 120 miljoen heeft afgesloten, waarmee het doel met $ 20 miljoen is overschreden en de totale durf kapitaalverhoging van het bedrijf op meer dan $ 211 miljoen. De ronde werd geleid door H.I.G. Growth Partners, het toegewijde filiaal voor groeikapitaalinvesteringen van H.I.G. Capital, een toonaangevende wereldwijde alternatieve beleggingsonderneming met meer dan $ 48 miljard aan eigen vermogen onder beheer, met de deelname van Clal Insurance Enterprises Holdings, Kingfisher Capital en General Oriental Investments. Vroege investeerders die deelnamen aan deze nieuwe ronde zijn JVP, Maor Investments, Sequoia Capital en Viola Growth.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20220509006020/en/

PHOTO ADVISORY: Pyramid Analytics Closes Oversubscribed $120 Million Series E Financing

LONDON & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics, a pioneering decision intelligence platform provider, announced today that it has closed a Series E funding round of $120 million, exceeding the target by $20 million and bringing the company’s total venture capital raise to more than $211 million. The round was led by H.I.G. Growth Partners, the dedicated growth capital investment affiliate of H.I.G. Capital, a leading global alternative investment firm with over $48 billion of equity capital under management1, with the participation of Clal Insurance Enterprises Holdings, Kingfisher Capital, and General Oriental Investments. Early investors who participated in this new round are JVP, Maor Investments, Sequoia Capital, and Viola Growth.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220509006020/en/

Omri Kohl, CEO and Co-Founder, Pyramid Analytics. The Decision Intelligence platform company announced a $120M Series E funding round on 9 May 2022. Investors include H.I.G. Growth Partners, JVP, Maor Investments, Sequoia Capital, and Viola Growth. Pyramid is incorporated in Amsterdam and has regional headquarters in global innovation and business centers, including London, New York City, and Tel-Aviv. (Photo: Business Wire)

Omri Kohl, CEO and Co-Founder, Pyramid Analytics. The Decision Intelligence platform company announced a $120M Series E funding round on 9 May 2022. Investors include H.I.G. Growth Partners, JVP, Maor Investments, Sequoia Capital, and Viola Growth. Pyramid is incorporated in Amsterdam and has regional headquarters in global innovation and business centers, including London, New York City, and Tel-Aviv. (Photo: Business Wire)

Decision Intelligence is what’s next in analytics. The Pyramid Decision Intelligence Platform delivers insights for anyone to make faster, more intelligent decisions.

1 Based on total capital commitments managed by H.I.G. Capital and affiliates.

Contacts

Chas Kielt

Vice President of Global Corporate Communications and Partner Marketing

Pyramid Analytics

617.687.3371

chas.kielt@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr