20:09 uur 08-12-2020

Gebruik van digitalisering als drijvende kracht: LR Health & Beauty presenteert de nieuwe app ‘LR Connect’

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– In deze dynamische tijden investeert LR Health & Beauty steeds meer in digitale technologieën. Huidige digitaliseringsprojecten richten zich op de uitbreiding van de moderne LR MyOffice-verkooptool en de nieuwe ‘LR Connect’-app voor de LR-gemeenschap. Met behulp van deze nieuwe applicatie verbetert LR de digitale mogelijkheden die beschikbaar zijn voor verkooppartners in het LR-bedrijfssegment.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201208006035/nl/

With the new “LR Connect” app, LR Health & Beauty is setting new standards: it allows sales partners to build up and further develop their LR business using standardised methods. Source: LR Health & Beauty

With the new “LR Connect” app, LR Health & Beauty is setting new standards: it allows sales partners to build up and further develop their LR business using standardised methods. Source: LR Health & Beauty

LR Health & Beauty treedt de uitdagingen van digitale transformatie ferm tegemoet

Verkooppartners ondersteunen met moderne concepten en de weg effenen voor een succesvol bedrijf voor hen: dat is waar het om gaat voor LR Health & Beauty. De bedrijfstool ‘LR MyOffice’ werd in mei vorig jaar geïmplementeerd om verkooppartners een transparant overzicht te geven van alle relevante bedrijfscijfers voor hun bedrijf en de activiteiten van hun verkoopstructuur. Gedurende het jaar is de tool verbeterd met enkele functies. De grootste aankomende innovatie zal de koppeling zijn van Report Creator met LR MyOffice. Hierdoor kunnen alle leiders in een verkoopstructuur – zowel nationaal als internationaal – jaarverslagen opstellen. Met behulp van de functie Rapporten kunnen individuele ontvangers worden geselecteerd, die vervolgens via een geïntegreerde mailtool kunnen worden benaderd. Deze professioneel gemaakte mailings optimaliseren de communicatie en vereenvoudigen de uitwisseling van informatie over zakelijke successen.

De nieuwe online applicatie is een internationaal aanpasbare app die is ontworpen om alle Partners de kans te geven hun LR-activiteiten op te bouwen en te ontwikkelen met behulp van gestandaardiseerde methoden. De app biedt individuele aanpassingsmogelijkheden voor elke verkoopstructuur, die kunnen worden afgestemd op bepaalde factoren zoals carrièreniveau en werkmethoden. Daarnaast kan de app helpen bij de onboarding van nieuwe Partners, door het organiseren van evenementen en trainingen, door training en bijscholing en door communicatie en contactbeheer binnen de eigen verkoopstructuur van de gebruiker. Bovendien wordt de communicatie tussen de landen vereenvoudigd omdat landspecifieke inhoud, zoals onboarding- of productvideo’s en informatie over het LR-segment, kan worden gedeeld via ‘LR Connect’.

Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van het management, legt het potentieel van de app uit: “Dankzij ‘LR Connect’ kunnen onze Partners nog efficiënter werken in de digitale wereld. Met LR Connect hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt op weg naar een virtuele en vooruitstrevende manier van werken.”

Een aantal landen maakt al gebruik van LR Connect. De app wordt binnenkort internationaal uitgerold.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Tel.: +49 2382 7060-106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr