09:18 uur 05-11-2020

Taulia lanceert een internationale database met betalingsvoorwaarden

De database biedt een centrale opslagplaats voor wetten en codes met betrekking tot betalingsvoorwaarden

SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) – Taulia, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, heeft een internationale database met betalingsvoorwaarden gelanceerd. De database biedt een gedetailleerde lijst van de wetten en codes die van toepassing zijn op betalingsvoorwaarden in meer dan 60 landen over de hele wereld.

De database is gemaakt om de analysemogelijkheden van Taulia te vergroten om bedrijven verder te helpen bij het navigeren door de uitgebreide en gecompliceerde wetgeving met betrekking tot betalingsvoorwaarden. Taulia heeft onderzoek gedaan naar de juridische teksten en nieuwsartikelen van meer dan 180 landen en heeft gecommuniceerd met overheidsafdelingen voor handel en industrie om een uitgebreide en gebruiksvriendelijke bron te creëren. Om informatie over regionale regelgeving te vinden, zoekt u eenvoudig op land en bekijkt u de relevante wetten, codes en opmerkingen met betrekking tot betalingsvoorwaarden.

Taulia Launches an International Payment Terms Database

The database provides a central repository for laws and codes governing payment terms

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, a leading provider of working capital management solutions has launched an International Payment Terms Database. The database provides a detailed listing of the laws and codes governing payment terms in more than 60 countries around the world.

The database was created to augment Taulia’s analytics capabilities to further help businesses navigate the vast and complicated legislation relating to payment terms. Taulia researched over 180 countries’ legal texts, news articles and has communicated with government trade and industry departments to create a comprehensive and easy to use resource. To locate regional regulation information, simply search by country and review the relevant laws, codes, and notes pertaining to payment terms.

“We see that many countries understand the importance of providing timely payments to suppliers, especially as it relates to small businesses. The International Payment Terms Database is a valuable resource for businesses researching these laws and codes of conduct across the globe. We intend to iterate on and expand the research annually to ensure businesses can stay up-to-date as these regulations evolve,” says Bob Glotfelty, VP of Growth, Taulia.

To access the database, please visit: www.taulia.com/payment-terms

About Taulia

Taulia​ is a leading provider of working capital management solutions headquartered in San Francisco, California. Through a unique combination of its technology platform, people and process, Taulia helps companies access the value tied up in their supply chain. Taulia’s vision is to create a world where every business thrives by enabling buyers and suppliers to choose when to pay and get paid. A network of 2 million businesses use Taulia’s technology and the company processes over $500 billion every year. Taulia is trusted by the world’s largest companies including Airbus, AstraZeneca, and Vodafone. For more information, please visit www.taulia.com

Contacts

Mary Arrizza

Marketing Communications Associate

mary.arrizza@taulia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr