13:09 uur 18-04-2023

Taulia: De helft van de bedrijven wordt te laat betaald

Meldingen van betalingsachterstanden van klanten zijn op jaarbasis met 39% gestegen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De helft (50%) van de ondervraagde bedrijven wordt te laat betaald door hun klanten, zo blijkt uit een onderzoek naar de stemming onder leveranciers, uitgevoerd door Taulia, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor werkkapitaalbeheer. Dit is het hoogste percentage sinds het begin van het jaarlijkse onderzoek, en een sterke stijging ten opzichte van de 36% die het jaar daarvoor te laat betaald werd.

Uit de wereldwijde Supplier Sentiment Survey van Taulia, die sinds 2014 wordt uitgevoerd en dit jaar de meningen en inzichten van meer dan 9.600 respondenten over de hele wereld verzamelde, bleek dat slechts vier op de tien (41%) op tijd door hun klanten worden betaald.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr